15 de maig 2008

Comentaris a la Web + Festa Final

Hola de nou,

us deixem a continuació tres dels comentaris que han aparegut a la nostra plana web. Reflexen el que molta gent pensa, allò que a vegades ens costa dir, els negits dels creients,.... Com aquests n'hi ha moltissims, i la quantitat de comentaris que hem recollit es el que no ens ha permès encara poder-los penjar a la plana web, ben aviat ho farem.

Recordeu Amics: aquest dissabte a les 20 hores festa Volem Bisbes Cristians a la Parròquia de Sant Francesc d’Assís al Poble Nou (C/Ramon Turró 130, Barcelona – metro Llacuna). Us hi esperem!

"VB+C. Volem Bisbes de debò, més cristians, més solidaris, més informats, més coneixedors del món en que vivim, més preocupats en trobar el que ens uneix, que siguin un exemple a seguir i que ens facin sentir-nos orgullosos de ser església. Bisbes que no es sentin atacats per el títol de la campanya, sinó que l'entenguin com un toc d'atenció per reflexionar sobre el seu paper. Bisbes que no ens facin (re)plantejar-nos si ser cristians avui val la pena. Ànim! que existeixen bisbes així, i esperem que cada cop n'hi trobem mes! Però... si no podem escollir-los, ni destituir-los, ni entendre’ls, ni fer que ens entenguin, ni fer-ne una critica constructiva,... potser no son els representants que han de ser... potser no hi han de ser... "

"Ser cristiano no significa ser infalible o perfecto, no significa ser capaz de hacer el bien en cada momento, sino saberse vulnerable y necesitado de Dios, estar decidido a seguirle, a dejar que Él haga en nosotros... Así que basta ya de declaraciones arrogantes y excluyentes, preocupémonos simplemente por ser un testimonio de humildad, de pequeñez y de acogida, de tolerancia, de amor por encima de todo... Ser cristiano significa intentar dar ese testimonio! Esa es una misión que compartimos todos los creyentes, a nosotros nos cuesta tanto como a los obispos, es todo un reto pero no estamos solos: todos contamos "con el de arriba" al igual que todos deberíamos "contar” en la Iglesia"

".. tinc 24 anys, i estic totalment d’acord amb el vostre manifest. Com a cristià, em dol que els bisbes es posicionin, divideixin, critiquin... no és aquesta la funció que haurien de tenir, doncs haurien de ser uns exemples de seguidors de Crist. Ser cristià és molt difícil en aquests temps, però és meravellós, estimar als altres com a un mateix i així estimar Déu per sobre de totes les coses! Seguir Jesús comporta molt sacrifici, però et fa sentir amb una plenitud incommensurable. Això és el que hem d’exigir dels nostres bisbes, que SUMIN i no divideixin, que ACULLIN, i no excloguin, que incentivin l’AMOR i l’ESTIMACIÓ envers tothom, i no provoquin l’ODI. Els bisbes s’estan oblidant del més important, d’allò que dóna sentit a la seva funció i al lloc que ocupen: l’Evangeli. Compteu amb mi per reivindicar Jesús i l’Evangeli en el comportament dels “nostres” bisbes. Moltes gràcies. "