29 de febr. 2008

Ja som 300!

notícia publicada a El Punt (BCN), «Societat», pàg.10.

Ara mateix, el tercer dia de campanya, ja comptem amb 300 adhesions al manifest!
Continuem amb bona marxa, generant debat, i escampant la bona nova d'una Església jove que no s'avergonyeix de creure.

Vet aquí petites mostres de llavors sembrades:
- Joves cristians demanen als bisbes (...)
- Bisbitis aguda
- Volem bisbes cristians

Per als que no n'esteu al cas, desglossarem el manifest en pastilles. Per assaborir-lo, pregar-lo i qüestionar-nos si avui som cristians.

«Volem bisbes cristians» significa que volem bisbes
que segueixin a Jesús amb autenticitat, que siguin autocrítics,
que acullin la pluralitat tal i com Jesús acollia a tothom i s’adaptin als signes dels temps.

4 comentaris:

Prudentius ha dit...

Ah, ¿es sólo para jóvenes...? Lástima, los mayores ya no tenemos nada que decir...

Unknown ha dit...

No es sólo para jovenes!! Però esta vez los jovenes han tomado la palabra! Tanto que se les critica que no se comrpometen.

También hay una iglésia joven! Eso si el manifiesto vale para todos. Os podeis adherir los que querais, jovenes, adultos, pequeños y mayores!!

VolemBisbesCristians

Silveri Garrell ha dit...

Bisbes cristians que siguin adaptables oi????, que descobreixin els signes dels temps d'avui, de casar segons quines parelles tal com és posa de moda, oi???. Us hi feu un bon embolic en voler definir la realitat de l'Evangeli quan dieu que Jesucrist acull a tothom, i en aquesta frase hom hi veu el que omitiu de dir que segons vosaltres Jesucrist acollia fins i tot cerimonials casamenters de parelles atípiques. Jesús acollia a les prostitutes i l'Església també perque les hi dòna menjar si demenen, ¿¿que més voleu??. O tal vegada voleu que les prostitutes siguin majordomes de parroquia???. Almenys definiu d'una vegada QUE i QUI no acull l'Església com cal.

Unknown ha dit...

Silveri, no t'equivoquis,... No cal definir res. L'Església acull tothom i això vol dir sense fer distincions. És un TOTHOM en majúscules. O es que Jesús a l'Evangeli n'aculla uns i no a altres? Es que Jesús parla de qui es pot casar i qui no a l'evangeli?